top of page

Akusztikus Koncert - 2018. október 28.


Már csak bő egy hét van hátra a The Sound of Silence akusztikus koncertig. A fellépők száma bővült, a zenészek, a Randy Hardcore Event Managment menedzseriroda, a helyszínt adó A38 Hajó és Alapítványunk is készül a rendezvényre.

A Facebook-on az esemény (The Sound of Silence/A38 Hajó/), valamint a szervezők (Randy Hardcore Event Managment, Autizmus Alapítvány, A38 Hajó) és a zenészek (Mary PopKids, Mayberian Sanskülotts, Middlemist Red, Platon Karataev, Run Over Dogs, Szabó Benedek és a Galaxisok tagjai, énekesei), oldalán követhetik a készülődést, mostantól naponta láthatnak rövid bejátszásokat a koncert kapcsán megszervezett találkozókról , valamint itt juthatnak további információkhoz.


Még vannak elővételes jegyek, valamint a támogatói jegyek is itt érhetők el. Ez utóbbit vásárlóknak ajándékkal kedveskednek a rendezők.

A jegyvásárlás <<ide>> kattintva érhető el.

A készülődés során már két énekes, Czeglédi Szabolcs, Szasza, és Nové Soma ellátogatott Alapítványunkhoz, megismerkedett velünk és az intézménnyel, énekelt nekünk; valamint a koncert műsorvezetője, Lukács Áron is járt nálunk.

Kiemelt bejegyzések
Legfrissebb bejegyzések
Archívum
Kövessen minket!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page