top of page

Felvétel Felnőtt Csoportunkba


Az Autizmus Alapítvány Nappali Ellátást Nyújtó Intézménye felvételt hirdet megüresedett férőhelyére. Elsősorban olyan, 16-35 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik szívesen vesznek részt csoportos foglalkozásokon, és vállalják egyszerű munkafolyamatok elsajátítását. Szintén fontos, hogy a jelentkező fiatalnak ne legyenek jelentős stresszkezelési nehézségei és kis segítséggel el tudja látni magát a mindennapokban.

A Felnőtt Csoport fő célja a munkára való felkészítés, az önállóság-, a szociális-kommunikációs készségek fejlesztése, valamint a szabadidő hasznos eltöltésének tanítása, melyek egyéni és csoportos terápia keretében zajlanak. A fiatalokkal az egyéni szükségleteiknek megfelelően kialakított gondozási terv alapján foglalkozunk. Kézműves műhelyünkben merített papírt, nemez-, és gyöngy-ékszereket, és egyéb kézműves termékeket állítunk elő, emellett sokféle házimunkával ismerkedhetnek meg az ide járó fiatalok.


A szolgáltatás fenntartásához a családoktól alapítványi támogatást kér az Autizmus Alapítvány, melynek összege 60.000 Ft.

Amennyiben érdeklődnek az ellátás iránt kérjük 2022. október 31-ig jelentkezzenek az Autizmus Alapítvány Felnőtt Csoportjában Pitrik Zsóka intézményvezetőnél, a 06/1-314-2859 telefonszámon vagy a fecs@autizmus.hu e-mail címen.


Férőhelyeink korlátozottak, a jelentkezéseket az Autizmus Alapítvány vezetősége szakmai szempontok szerint bírálja el.

Kiemelt bejegyzések
Legfrissebb bejegyzések
Archívum
Kövessen minket!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page