top of page

A Kapocs Kiadó az Autizmus Alapítvány saját könyvkiadója.

Kapocs Kiadó

Kapocs Könyvkiadó

Az Autizmus Alapítvány által fenntartott Kapocs Kiadó 1993 óta jelentet meg az autizmus témájához kapcsolódó kiadványokat, pszichológiai és gyógypedagógiai teszteket, eszközöket. Saját kiadványainkon kívül más, a témában fontos könyveket is forgalmazunk.

 

A megfelelő menüpontra kattintva találják a kiadónk által forgalmazott könyvek és eszközök leírását, valamint a kitöltendő megrendelőlapot. (A megrendelőlap Word formátumban érhető el).

 

Rendeléshez kérjük töltse le a megrendelőlapot, jelölje meg a lapon a megrendeli kívánt termékeket a rendelni kívánt mennyiséggel együtt, majd a lap alján adja meg elérhetőségét, illetve jelezze, hogy milyen módon  szeretne fizetni (utánvétel, személyes fizetés készpénzben, vagy banki átutalás).

A kitöltött megrendelőlapot kérjük küldje el az aagazda@autizmus.hu e-mail címre, és munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot. Köszönjük, hogy Kiadónknál vásárol. Ha további kérdése van, kérjük keresse Az Autizmus Alapítvány Gazdasági Irodáját a 06-1-314-2859 központi telefonszámon.

Eszközrendelés kapcsán kérjük vegyék fel a kapcsolatot Alapítványunk munkatársával a fent megadott elérhetőségeken.

bottom of page