Ambulancia

Autizmus Alapítvány Ambulancia

Az Autizmus Alapítvány Ambulanciája több mint 30 éve működő, pszichiátriai, valamint gyermek- és ifjúságpszichiátriai területen komplex szolgáltatásokat nyújtó intézmény. Gondozói feladatait a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel (NEAK, korábban OEP) szerződéses viszonyban, a diagnosztikus kivizsgálásokat emellett az Autizmus Alapítvány kiegészítő támogatásával látja el. Tevékenységünk a diagnosztikától a beavatkozásig, a nemzetközi szakmai ajánlásoknak megfelelő, bizonyítékokon alapuló módszertanon és eszköztáron alapul, melyek hazai bevezetésében úttörő szerepet vállaltunk. Munkatársaink jelenleg is folyamatosan dolgoznak újabb, a diagnosztikát segítő eszközök adaptálásán, új terápiás eljárások hazai bevezetésén, kidolgozásán. Ambulanciánk egyben bemutató oktatási intézményként is működik.

Az Ambulancia működését az Egészségügyi Törvény szabályozza. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a 9/2016. (XII. 21.) EMMI rendelet 2. §-a (1a) bekezdése szerint 2020-ban minden orvosi feladatra irányuló működési engedéllyel rendelkező magánfinanszírozott egészségügyi szolgáltató köteles csatlakozni az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér, EESZT rendszeréhez. Így ambulanciánk a társadalombiztosítás által támogatott vizsgálati eseményeken túl is köteles az EESZT rendszerben a vizsgálati adatokat rögzíteni.

Az EESZT rendszeréről, a biztonságra vonatkozó garanciákról itt tájékozódhatnak bővebben a https://e-egeszsegugy.gov.hu/lakossagi-szolgaltatasok.

A dobozokban található menüpontokra kattintva találja a bővebb információkat Ambulanciánkról.

A vizsgálatokra való jelentkezéshez szükséges kérdőíveket, nyomtatványokat <<ide>> kattintva érheti el.

Váróhelyiség

Váróhelyiség

Vizsgálati helyiség

Vizsgálati helyiség

Vizsgálati helyiség

Vizsgálati helyiség

Elérhetőség

    1089 Budapest, Delej utca 21.

     1426 Budapest, Pf. 68.

     06-1/334-1123

     titkarsag.ambulancia@autizmus.hu