top of page

Hasznos információk

Az alábbi oldalon a Vizsgálatkéréshez, illetve a gondozási és diagnosztikus tevékenységünkhöz szorosan nem kapcsolódó hasznos információkat talál. Kérjük használja az oldal jobb oldalán lévő tartalomjegyzéket az Önnek fontos információra lépéshez.

Hasznos információk

Az Ambulancián dolgozó szakemberek

Dr. Balázs Anna, gyermekpszichiáter

 

Németh Krisztina, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, az Ambulancia vezetője

 

Balaska Tünde, speciális fejlesztő

 

Dr. Bálint Melinda, pszichiáter

Földi Júlia, gyógypedagógus

 

Horváth Blanka, klinikai szakpszichológus

 

Janoch Monika, gyógypedagógus

 

Kiss Gyöngyi, fejlesztőtanár

Kustos Dóra, pszichológus, gyógypedagógus

 

Lunacsek Eszter, pszichológus

Nagy Emma, fejlesztőpedagógus

Nemesbüki Veronika, pszichológus

 

Szakembereink
Szakmai dokumentumok

Szakmai dokumentumok

Az autizmus spektrum zavar diagnosztikája, illetve megfelelő ellátása (fejlesztés, oktatás) kapcsán irányadó szakmai protokollok, irányelvek.

Elkészült az autizmusról szóló legfrissebb Szakmai Irányelv!

Autizmus diagnózishoz kapcsolódó juttatások, tudnivalók

Ezen az oldalon olyan információkat talál, melyek segítenek eligazodni abban, hogy milyen szociális és egyéb juttatások járnak amennyiben valakinek autizmus spektrum zavar diagnózisa van.

Ezek mellett igyekeztünk összegyűjteni egyéb hasznos információkat.

Az egyes címszavakra kattintva letölthető formában találja meg a dokumentumokat.

 

 

Letölthető "Autizmus Kártya"

A kártya rövid tájékoztatást ad az autizmusról. Javasoljuk ott használni, ahol megkönnyítheti tulajdonosának, vagy az érdekében intézkedőnek (pl. hozzátartozónak) az ügyintézést illetve az illetékesek tájékoztatását a kliens állapotáról.

A kártyát letöltés után ki kell nyomtatni, majd körbevágni, ezután összehajtva az igazolványok mellett tartható. Tartósabb, ha műanyag tokban tárolják, esetleg lelaminálják.  

A kártya csak tájékoztatásra szolgál, szolgáltatást nem lehet igénybe venni vele.

Juttatások, tudnivalók
Letölthető Autizmus kártya

Az Ambulancia megközelítése - útvonaltervezés

Tömegközlekedéssel:

Keleti Pályaudvar felől: 24-es villamossal az Elnök utcai megállóig, onnan sétáljon be az Elnök utcába, majd az első utca balra a Delej utca.

Stadionok buszpályaudvar felől: kettes (piros) metróval a Keleti Pályaudvar megállóig, majd 24-es villamossal az Elnök utcai megállóig, onnan sétáljon be az Elnök utcába, majd az első utca balra a Delej utca.

 

Nyugati Pályaudvar felől: kettes (piros) metróval Deák térig, onnan hármas (kék) metróval a Nagyvárad tér megállóig. A Nagyvárad téren a SOTE Elméleti Tömbje (magas toronyház) felé sétálva menjen túl a toronyházon, amíg az Elnök utcáig ér (jobbra lesz Öntől), ott menjen át a zebrán, forduljon jobbra és sétáljon az Elnök utcán, amíg a Delej utcához ér (első utca jobbra).

Kelenföldi Pályaudvar felől: négyes (zöld) metróval Kálvin térig, onnan hármas (kék) metróval a Nagyvárad tér megállóig. A Nagyvárad téren a SOTE Elméleti Tömbje (magas toronyház) felé sétálva menjen túl a toronyházon, amíg az Elnök utcáig ér (jobbra lesz Öntől), ott menjen át a zebrán, forduljon jobbra és sétáljon az Elnök utcán, amíg a Delej utcához ér (első utca jobbra).

 

Népliget buszpályaudvar, Kőbánya-Kispest vasútállomás felől hármas (kék) metróval a Nagyvárad tér megállóig. A Nagyvárad téren a SOTE Elméleti Tömbje (magas toronyház) felé sétálva menjen túl a toronyházon, amíg az Elnök utcáig ér (jobbra lesz Öntől), ott menjen át a zebrán, forduljon jobbra és sétáljon az Elnök utcán, amíg a Delej utcához ér (első utca jobbra).

 

Személygépkocsival érkező klienseink és családjaik 2017. október 1-jétől parkolási díj fizetése ellenében parkolhatnak az Ambulancia környékén <<erről itt tájékozódhatnak>>, emellett épületünk előtt a parkolási igazolvánnyal rendelkezők számára kialakított parkolóhelyek is találhatók (amennyiben nem rendelkeznek a speciális parkoló használatára feljogosító igazolással, kérjük hagyják szabadon ezeket a helyeket). A parkolási igazolvánnyal bármely kijelölt parkolóhelyen ingyenesen parkolhatnak.

Az Ambulancia megközelítése

Az Ambulancia adminisztratív ügyeinek intézése

Adminisztrációs munkatársaink:

 

Kelemenné Menyhárt Ágnes

Rembeczki-Tóth Anikó

Az Ambulancia telefonos elérhetősége: munkanapokon 8:00-16:00

Munkatársainkat a titkarsag.ambulancia@autizmus.hu  email címen vagy a 06-1-3341-123 telefonszámon érik el. Megkérjük Önöket, hogy a vizsgálatokkal kapcsolatos információkért lehetőség szerint minden nap 14-16 óra között telefonáljanak, mert munkatársaink ebben az időpontban tudják a legnagyobb valószínűséggel fogadni hívásukat. 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy telefonközpontunk hibája miatt a kicsöngést jelző hang foglalt vonalat is jelenthet.

Anyagokat személyesen hétfőn és szerdán 14-16 óra között lehet átadni az Ambulancia titkárságán.

Kérjük, hogy olyan email elérhetőséget adjanak meg, amelyet rendszeresen néznek, illetve rendszeresen ellenőrizzék email fiókjuk spam mappáját is, mert előfordulhat, hogy az általunk küldött emailek oda érkeznek be.

Adminisztráció
bottom of page