top of page

Kiss Gyöngyi vagyok, fejlesztő tanár. 2002-ben az Eszterházy Károly Főiskolán fejlesztőpedagógusként diplomáztam, majd 2005-2006-ban az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán szereztem pedagógiai bölcsész, majd pedagógia szakos tanári diplomát. 1993 óta dolgozom az Autizmus Alapítványnál, eleinte a Felnőtt csoportban, majd 2009 óta az Ambulancia munkatársa vagyok, elsősorban a diagnosztikus kivizsgálásokban, valamint a gondozási tevékenységekben veszek részt.

 

Több éve autizmussal élő gyermekek/felnőttek terápiájával, egyéni fejlesztésével is foglalkozom, emellett az Alapítvány Felnőtt Klubjában a fiatalok számára szervezett szociális megértés és kommunikációs készségeket fejlesztő tréningeket vezetem.

 

Az Autizmus Alapítvány által szervezett tanfolyamokon az oktatásban részt veszek, valamint az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar autizmus szakirányú hallgatóinak gyakorlatvezetése is feladatom.

 

Saját magamat is folyamatosan fejlesztem, az utóbbi években részt vettem több oktatásban, workshopon:

pl. Értékek alapja – alapértékek, Szexualitás és párkapcsolatok oktatása, autizmus specifikus mérés értékelés a köznevelésben, CAT-kit kognitív affektív tréning, emellett az ADOS tréning.

Az Ambulancián dolgozó szakemberek

Vissza a szakemberek listájához

bottom of page