top of page

Az egyes címekre kattintva találja azokat a dokumentumokat és kérdőíveket, melyeket az Ambulanciánkon történő vizsgálatokra jelentkezéshez kinyomtatva és kitöltve postai úton kell elküldenie postacímünkre: Autizmus Alapítvány Ambulancia, 1426 Budapest, Pf. 68. Anyagokat személyesen hétfőn és szerdán 14-16 óra között lehet leadni az Ambulancia titkárságán.

 

Amennyiben a kérdőívek letöltése, kinyomtatása nehézséget jelent Önöknek, keressék ambulanciánkat, adják meg postai elérhetőségüket, és az üres nyomtatványokat a megadott címre elküldjük.

 

Kérjük, hogy a kérdőívek/nyomtatványok letöltése előtt olvassák el, hogy azok milyen típusú vizsgálatokhoz tartoznak, és a jelentkezésüknek megfelelő dokumentumokat használják. Azok, aki még sosem jártak nálunk vizsgálaton, az első (gyermekkorúak esetében) vagy a második (felnőttkorú kivizsgálandó kliensek) dobozban található nyomtatványok közül válasszanak. Akiket már gondozunk, kontrollvizsgálatra, tanácsadásra szeretnének jönni, a harmadik dobozban található dokumentumokat töltsék le.

 

Amennyiben bizonytalanok abban, hogy melyek a kérésüknek megfelelő kérdőívek, keressék Ambulanciánkat email-en - titkarsag.ambulancia@autizmus.hu - vagy telefonon (06-1-3341-123).

Kérjük, hogy olyan email elérhetőséget adjanak meg, amelyet rendszeresen néznek, illetve rendszeresen ellenőrizzék email fiókjuk spam mappáját is, mert előfordulhat, hogy az általunk küldött emailek oda érkeznek be.

A diagnosztikus kivizsgálásokról bővebben <<itt>> olvashatnak, a kontrollvizsgálatokról és tanácsadásokról pedig <<itt>>.

Tájékoztatás új vizsgálati jelentkezésekkel kapcsolatban

 

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy ambulanciánk túlterheltsége és szakmai személyzetünk létszámcsökkenése miatt 2023. november 1-től határozatlan ideig új, első vizsgálati jelentkezéseket nem tudunk fogadni. Javasoljuk, hogy addig is, illetve a megnövekedett várakozási idő alatt keressék a területileg illetékes gyermekpszichiátriai vagy pszichiátriai ellátóhelyeket, illetve pedagógiai szakszolgálatokat.
 

A gondozási tevékenység zavartalanul folytatódik. Mindent megteszünk annak érdekében,
hogy mielőbb újra lehetőséget biztosítsunk új jelentkezők kivizsgálására is.

 

Szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

 

Autizmus Alapítvány vezetősége

Az Ambulancián történő vizsgálatokra jelentkezéshez szükséges dokumentumok

bottom of page