top of page

Az egyes címekre kattintva találja azokat a dokumentumokat és kérdőíveket, melyeket az Ambulanciánkon történő vizsgálatokra jelentkezéshez kinyomtatva és kitöltve postai úton kell elküldenie postacímünkre: Autizmus Alapítvány Ambulancia, 1426 Budapest, Pf. 68. Anyagokat személyesen hétfőn és szerdán 14-16 óra között lehet leadni az Ambulancia titkárságán.

 

Amennyiben a kérdőívek letöltése, kinyomtatása nehézséget jelent Önöknek, keressék ambulanciánkat, adják meg postai elérhetőségüket, és az üres nyomtatványokat a megadott címre elküldjük.

 

Kérjük, hogy a kérdőívek/nyomtatványok letöltése előtt olvassák el, hogy azok milyen típusú vizsgálatokhoz tartoznak, és a jelentkezésüknek megfelelő dokumentumokat használják. Azok, aki még sosem jártak nálunk vizsgálaton, az első (gyermekkorúak esetében) vagy a második (felnőttkorú kivizsgálandó kliensek) dobozban található nyomtatványok közül válasszanak. Akiket már gondozunk, kontrollvizsgálatra, tanácsadásra szeretnének jönni, a harmadik dobozban található dokumentumokat töltsék le.

 

Amennyiben bizonytalanok abban, hogy melyek a kérésüknek megfelelő kérdőívek, keressék Ambulanciánkat email-en - titkarsag.ambulancia@autizmus.hu - vagy telefonon (06-1-3341-123).

Kérjük, hogy olyan email elérhetőséget adjanak meg, amelyet rendszeresen néznek, illetve rendszeresen ellenőrizzék email fiókjuk spam mappáját is, mert előfordulhat, hogy az általunk küldött emailek oda érkeznek be.

A diagnosztikus kivizsgálásokról bővebben <<itt>> olvashatnak, a kontrollvizsgálatokról és tanácsadásokról pedig <<itt>>.

Az Ambulancián történő vizsgálatokra jelentkezéshez szükséges dokumentumok

bottom of page