top of page

Vizsgálatokra történő jelentkezés

Ezen az aloldalon az ambulanciánkon zajló diagnosztikus, valamint gondozásba vételi vizsgálatokra, illetve gondozási tevékenységünkbe tartozó kontrollvizsgálatokra és tanácsadásra való jelentkezéshez szükséges információk olvashatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Autizmus Alapítvány Ambulanciája tájékoztatja a kivizsgálásra jelentkezőket, hogy a működés zavartalan biztosítása érdekében a vizsgálatkérés feltételei 2021. március 1-től változnak. A változás érinti az alapítványi támogatás (korábban térítési díj) összegét is.

 

Az egyes menüpontokra kattintva továbbléphet a részletesebb leírásokra, tájékoztatókra.

Tájékoztatás új vizsgálati jelentkezésekkel kapcsolatban

 

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy ambulanciánk túlterheltsége és szakmai személyzetünk létszámcsökkenése miatt 2023. november 1-től határozatlan ideig új, első vizsgálati jelentkezéseket nem tudunk fogadni. Javasoljuk, hogy addig is, illetve a megnövekedett várakozási idő alatt keressék a területileg illetékes gyermekpszichiátriai vagy pszichiátriai ellátóhelyeket, illetve pedagógiai szakszolgálatokat.
 

A gondozási tevékenység zavartalanul folytatódik. Mindent megteszünk annak érdekében,
hogy mielőbb újra lehetőséget biztosítsunk új jelentkezők kivizsgálására is.

 

Szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

 

Autizmus Alapítvány vezetősége

Az aldolalakon található információk kapcsán kérdés esetén forduljanak bizalommal az Ambulancia adminisztrátoraihoz, őket <<ide>> kattintva érheti el.

Vissza a Ambulancia főoldalára

bottom of page