top of page

Vizsgálatokra történő jelentkezés

Ezen az aloldalon az ambulanciánkon zajló diagnosztikus, valamint gondozásba vételi vizsgálatokra, illetve gondozási tevékenységünkbe tartozó kontrollvizsgálatokra és tanácsadásra való jelentkezéshez szükséges információk olvashatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Autizmus Alapítvány Ambulanciája tájékoztatja a kivizsgálásra jelentkezőket, hogy a működés zavartalan biztosítása érdekében a vizsgálatkérés feltételei 2024. június 1-től változnak. A változás érinti az alapítványi támogatás (korábban térítési díj) összegét is.

 

Az egyes menüpontokra kattintva továbbléphet a részletesebb leírásokra, tájékoztatókra.

Új vizsgálati jelentkezések gyermekkorban
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ambulanciánk újra fogad gyermekkorban kivizsgálásra jelentkezéseket 17 éves korig (sajnos továbbra is várólista van és a kivizsgálásnak mindenképp 18 év alatt le kell záródnia). Kérjük tájékozódjanak honlapunkon a június 1-étől aktuális jelentkezési feltételekről.

Gondozási tevékenységünk továbbra is zavartalan, ugyanakkor kérjük, hogy kontrollvizsgálatra a 18. év betöltése előtt legalább 2 hónappal jelentkezzenek. A 18 év feletti fiatalokat addig tudjuk kontrollvizsgálaton fogadni, amíg középiskolába
járnak.

 

Autizmus Alapítvány vezetősége

Pszichiátriai ellátás felfüggesztése
 

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy humán erőforrás (pszichiáter szakorvos) hiányában 2024. június 1-től határozatlan ideig teljes pszichiátriai felnőtt ellátásunk szünetel, mind az új kivizsgálások, mind a gondozási tevékenység.
A 18 év feletti fiatalokat addig tudjuk gyermekpszichiátriai ellátás keretében kontrollvizsgálaton fogadni, amíg középiskolába járnak.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy újra indulhasson az ellátás. Javasoljuk, hogy addig is keressék a területileg illetékes pszichiátriai ellátóhelyeket.

 

Szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

 

Autizmus Alapítvány vezetősége

Az aldolalakon található információk kapcsán kérdés esetén forduljanak bizalommal az Ambulancia adminisztrátoraihoz, őket <<ide>> kattintva érheti el.

Vissza a Ambulancia főoldalára

bottom of page