top of page

Vizsgálatokra történő jelentkezés

Ezen az aloldalon az ambulanciánkon zajló diagnosztikus, valamint gondozásba vételi vizsgálatokra, illetve gondozási tevékenységünkbe tartozó kontrollvizsgálatokra és tanácsadásra való jelentkezéshez szükséges információk olvashatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Autizmus Alapítvány Ambulanciája tájékoztatja a kivizsgálásra jelentkezőket, hogy a működés zavartalan biztosítása érdekében a vizsgálatkérés feltételei 2021. március 1-től változnak. A változás érinti az alapítványi támogatás (korábban térítési díj) összegét is.

 

Az egyes menüpontokra kattintva továbbléphet a részletesebb leírásokra, tájékoztatókra.

Tájékoztató az ambulancián megnövekedett várakozási időről

 

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy ambulanciánk túlterheltsége miatt az előjegyzett kivizsgálási időpontok csúszásban vannak, a várakozási idő emelkedett. Ez nem vonatkozik a gondozási tevékenységeinkre, azaz kontrollvizsgálati és tanácsadási időpontot a korábbiakhoz hasonlóan tudunk biztosítani.

A kivizsgálás várható időpontjáról küldött eredeti tájékoztató levelünkben megtalálják azon javasolt intézményeket, ahol diagnosztikus kivizsgálásra lehetőségük nyílik. Amennyiben Önöknek nem javasoltunk más intézményt, kérjük keressék a területileg illetékes gyermekpszichiátriai/pszichiátriai ellátást. Amennyiben a jelentkezéskor megjelölték, hogy váratlanul felszabaduló időpontra értesíthetők, lehetséges előbbi vizsgálati időpontot kapni.

A várakozási idővel kapcsolatban szíves türelmüket és megértésüket kérjük, ambulanciánk minden erőfeszítést megtesz ennek csökkentése érdekében.

Továbbra is szívesen állunk rendelkezésükre!

Budapest, 2022. június 1.

 

Az Autizmus Alapítvány Ambulanciájának munkatársai nevében,

 

                                                                                                          Németh Krisztina

                                                                                                          ambulancia-vezető

Az aldolalakon található információk kapcsán kérdés esetén forduljanak bizalommal az Ambulancia adminisztrátoraihoz, őket <<ide>> kattintva érheti el.

Vissza a Ambulancia főoldalára

bottom of page