top of page

Tanfolyami jelentkezési információk

Képzési naptárunkat féléves időszakra állítjuk össze. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mindhárom 30 órás tanfolyamunk és az egynapos képzések közül is több jelenhessen meg a választható palettán. 

A jelentkezés módja történhet e-mailen vagy levélben visszaküldött jelentkezési lapon. A jelentkezés az aktuális képzést bemutató tájékoztatónál letölthető és kitölthető formátumban. A jelentkezési lapon a tanfolyam, képzés megnevezése mellett látható a megvalósítás várható dátuma.

A jelentkezési lapokat e-mail-ben az autizmus@autizmus.hu címre vagy postán a 1426 Budapest, Pf. 68. levélcímre küldjék.

 

A jelentkezési lap beérkezése után az Alapítvány munkatársa visszaigazolja a jelentkezés megérkezését majd a későbbiekben tájékoztatást nyújt a tanfolyam, képzés megkezdéséhez szükséges tudnivalókról. A jelentkezéseket a beérkezett sorrendben tudjuk elfogadni.

Lehetőséget biztosítunk és helyet tartunk fenn későbbi időpontra azok számára, akiknek az aktuális képzési időpont nem megfelelő. Ilyen szándékot e-mailen szükséges előre jelezni.

 

 

30 órás tanfolyamok

 

Alapozó, inkluzív és haladó tanfolyamaink többnyire 5 napon keresztül, napi 5-7 órában kerülnek megvalósításra. A pedagógus továbbképzési rendszerben akkreditált tanfolyamok sikeres elvégzése után tanúsítványt állítunk ki.

Amennyiben a tanfolyami díj rész,- vagy teljes összegét valamely cég vagy intézmény fizeti, kérjük, hogy a jelentkezési lap mellett a Fizetési kötelezettség-vállalási nyilatkozatot is töltsék ki. A megjegyzés rovatban tüntessék fel, hogy milyen megosztásban történik a befizetés.

 

Egynapos képzések

 

30 órás tanfolyamaink tematikáján kívül eső, egyedi témakörökben és alkalmanként egy napos, 6 órában megvalósuló tanfolyamokon biztosítunk továbbképzési lehetőséget.

A képzésen való részvételről oklevelet állítunk ki.

 

 

Kihelyezett képzés, tanfolyam

 

Alapítványunk vállalja a 30 órás tanfolyamok és az egynapos képzések kihelyezett helyszínen történő megvalósítását Budapesten és vidéken egyaránt legalább 20 fő jelentkező esetén. 

A képzésekkel kapcsolatban érdeklődhet a 06-1-3142-859 telefonszámon, az autizmus@autizmus.hu e-mail címen, a 1426 Budapest, Delej u. 24-26. postacímen vagy az Autizmus Alapítvány Facebook oldalán.

bottom of page