top of page

Egyéb támogatási lehetőségek

Az 1%-os felajánlásokon kívül  jótékonysági és egyéb úton történő támogatásokkal tudják támogatni Alapítványunkat.

 

Támogatói koncert az Autizmus Alapítványért

A Randy Hardcore Event Management indította el a The Sound of Silence támogatói koncertsorozatot. Az eseményen egyre több lelkes előadó lép színpadra, a koncertek bevételét minden évben Alapítványunknak ajánlják fel az előadók és a szervezők. A koncerteken Alapítványunk is bemutatkozik kiállításokkal, valamint mindig újabb meglepetések is várják a nézőket (pl. tombola, meglepetés fellépő, meglepetés produkció). Az eddigi események nagyon jó hangulatúak voltak, az eredeti céljukon túlmenően lehetőséget adtak arra, hogy együtt szórakozzanak fiatal zenészek, zenekedvelők, autizmusban érintett személyek, családjuk, vagy éppen szakemberek. 

Az eddigi koncertekről szóló információk, beszámolók: 

The Sound of Silence'2019

2019. november 8-án a TRIP Hajó adott helyet a második The Sound of Silence koncertnek. A koncert a délelőtt ugyanezen a helyszínen zajló, alapítványos 30 éves születésnapi országos szakmai nap folytatása volt. A koncert szerveződéséről, a fellépőkről <<ide kattintva>>, az esemény Facebook oldalán olvashatnak bővebben.

koncert_o.jpg

2018. október 28-án a Randy Hardcore Event Management  és az A38 Hajó szervezésében akusztikus koncert lesz a Hajón, melynek bevételét a szervezők és a fellépők Alapítványunk javára ajánlották fel.

 

Információk, jegyvásárlás a Facebook eseménynél <<ide kattintva>> és az A38 Hajó oldalán <<ide kattintva>>  érhető el.

 

Nagyon jó programnak ígérkezik, mely egyben az Alapítvány működéséhez is hozzájárul.

Mindenkinek köszönjük! 

A Koncert sikeres és nagyon nívós volt, a jegyeladásból több mint 700.000 Ft gyűlt össze. Rövid beszámoló <<itt>> olvasható, valamint a szervezők Facebook oldalain. 

The Sound of Silence'2018

Támogassa Alapítványunkat adománnyal

 

Ha pénzadománnyal támogatná Alapítványunk működését, az alábbi számlaszámra történő banki átutalással megteheti azt:

 

Számlaszámunk: MKB 10300002-20327589-70073285

 

Ha bármi egyéb módon szeretné segíteni a munkánkat, kérjük az alábbi e-mail címen keressen minket: autizmus@autizmus.hu

 

 

Támogatását köszönjük!

Mire használtuk a felajánlásokat?

 

A fenti kampányokból, egyéni felajánlásokból összegyűlt összegeket a 2018-as évben elsősorban arra használtuk fel, hogy szakembereink szakmai továbbképzéseken, konferenciákon tudjanak részt venni. A különböző fórumokon szerzett tapasztalatainkat módszertani fejlesztésekre, valamint saját szervezésű belső és orzságos szintű szakmai napok keretében osztottuk meg az érdeklődő kollégákkal. 

Ezeken kívűl intézményeink infrastruktúrájának javítására is felhasználtunk a befolyt összegből. 

A következő években is hasonló célokra, munkánk és munkakörülményeink további javítására kívánjuk fordítani a felajánlásokat.

bottom of page